Mis on Kalev Kruusi sportliku vormi saladuseks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV6 spordiuudiseid veavad ankrutena Kerstin Kotkas ja Kalev Kruus. Kerstin töötab ka müüjana ühes spordipoes ning Kalevil möödub enamus päevast telesporti kommenteerides ja koordineerides.
TV6 spordiuudiseid veavad ankrutena Kerstin Kotkas ja Kalev Kruus. Kerstin töötab ka müüjana ühes spordipoes ning Kalevil möödub enamus päevast telesporti kommenteerides ja koordineerides. Foto: TV 3

TV6 spordiuudiste pealik Kalev Kruus avaldas ajakirjale Nädal, et oli kunagi kõva korvpalli armastaja, aga nüüd enam lihtsalt ei viitsi seda mängida.

«Sõidan jalgrattaga ja käin ujumas. Korraga väntan kuni 35 kilomeetrit, vahel ka vähem. Kui on liiga kõva vastutuul, siis sõidan majade vahel, ei viitsi maanteele minna,» rääkis Kruus.

Mees lisas, et lapsena käis ta ka palju suusatamas. «Üldiselt olen ma soojalemb, ma käiks heameelega 365 päeva plätudega ringi.»
Lisaks spordile käib mees ka jahil, kuid seda pigem toreda seltskonna kui trofeede pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles