Duane Chapman andestab pojale skandaalse helisalvestise müümise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duane «Dog» Chapman
Duane «Dog» Chapman Foto: AP / Scanpix

USA tõsielustaar Duane «Dog» Chapman andestab oma pojale, et see müüs palju meedia tähelepanu pälvinud rassistlike kommentaaridega helisalvestise suure raha eest ühele kõmuajakirjale.

 

Telesarja «Dog, The Bounty Hunter» staar nimetas salvestisel oma poja, Tuckeri, tüdruksõpra «hooraks» ja «neegriks» ning see lint jõudis kõmuajakirja National Enquirer toimetajate kätte, teatab WENN.

Kuid Chapman kinnitab, et ta mõtles neid kommentaare tehes vaid oma poja heaolule ning andestab talle selle, et ta 15 000 dollari ehk 160 000 krooni eest tabloidile maha müüs.

«Ma kuulsin, et see tüdruk ei pruugi Tuckeri jaoks just parim olla ja ma üritasin vahele sekkuda,» ütles Chapman.

«Mind ei huvita see, kas tüdruk on mustanahaline või mitte. Ma tahan, et mu poeg teaks, et ma armastan teda väga palju,» lisas mees, kes esitas teisipäeval rassistlike kommentaaride eest ka ametliku vabanduse pärast seda, kui telekanali A&E juhid ta tõsielusarja tegemise ajutiselt peatasid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles