Silent Disco jõuab taas Katusekinno

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katusekino.
Katusekino. Foto: Tiit Mõtus

Homme, 10. septembril toimub Viru Keskuse Katusekinos Silent:Disco:Live, kus tantsumuusikat kuulavad peolised kõrvaklappidest.

Katusekino eestvedaja Aivar Laane sõnul osutus möödunud aasta Plektrum festivali raames katsetatud Silent Disco pilootprojekt edukaks, mistõttu otsustati tänavu üritust mastaapsemalt korrata. «Tegemist on ainulaadse üritusega Tallinnas,» ütles Laan ja lisas, et paljudel teistel peokorraldajatel puudub täna vajalik tehnika sellisel kujul ürituse läbiviimiseks.

Muusikaline programm koosneb tänavu kodumaiste ja rahvusvaheliste värsket muusikat esitavate DJ-de ning artistide paremikust. Peaesinejana astub üles nu-disko muusika maailmas tuntud Ray Mang Londonist, lisaks esinevad veel «kosmilise disko kuningannaks» tituleeritud Charlotte Bendiks Norrast, alati ootamatute lavashow´de poolest meeldejääv QueeNNaive Eestist LIVE showga, Plektrum Festivali DJ-d Madis Nestor, Jaagup Jalakas ja Sten «Gun» Saluveer ning paljud teised.

Lisaks on võimalus jälgida öö läbi Viru Keskuse katuseterrassi suurel kinoekraanil Berliini videokunstnike rühmituse Graw Böckler kureeritud underground lühifilmide programmi.

Korraldajad soovitavad kõikidel huvilistel hankida piletid eelmüügist, sest Silent Disco jaoks vajalike kõrvakalappide arv on piiratud. Vihma korral pidu ära ei jää ja ilm üritust ei sega, sest vabaõhusaalis on olemas varjualused ning peasaal on viidud katuse alla Katusekino «pööningukorrusele».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles