Janne Saar: nüüd on õige hetk hakata lugusid kirjutama

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Saar
Janne Saar Foto: Level Records

Endine Nexuse piiga Janne Saar on valmis saanud uue singliga «Sädemed», mis peaks poelettidele jõudma lähipäevil.

«See on eestikeelne lugu ja see on selline mõnus tantsuline lugu,» kirjeldab Janne reporter.ee’le.

Veel räägib neiu oma reisist Ameerikasse ning ka tulevikuplaanidest. «Ameerikas ma käisin tegelikult laulmist õppimas. Ma otsisin Internetist ühe potentsiaalse kuulsa lauluõpetaja ja läksin siis tema juurde laulmist õppima,» seletab Janne.

«Ma tegelikult alles hiljuti alustasin lugude kirjutamist. Ma olen hästi palju muusikat kuulanud ja selles suhtes arenenud ja ma tunnen, et nüüd on see õige hetk, kus ma hakkan lugusid kirjutama.»

Neiu käis ka mujal maid luuramas: «Ma käisin suvel Saksamaal ja ütleme nii, et kogu see muusikaäri on palju keerulisem, kui ta tegelikult tundub. Et Eestis on siin palju lihtsam läbi lüüa, kui Saksamaal.»

«Aga mul on endiselt mõttes minna ka Eestist väljapoole. Et selle nimel ma hetkel teen tööd ja eks vaatab kuidas läheb tulevikus,» seletab Janne.

Hiljuti valminud muinasjutuplaadil «Janne unejutud – 7 imeilusat Grimmi muinasjuttu» on Jannel üks teinegi uus pala – Unelaul. Spetsiaalne lugu on lindistatud Ameerikas Capitol Records stuudios.

«Ma arvan, et kõik lapsed, kellele meeldivad muinasjutud ja tahaksid enne magamaminekut midagi ilusat kuulata, võiksid selle plaadi osta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles