«Peremees otsib perenaist» mehed tegid esimese valiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suhtesaate «Peremees otsib perenaist» teises osas viisid mehed enim meeldinud naised suurele kohtingule, et nendega juba veidi lähemalt tutvuda ja teha esimene valik.

Kalev korraldas naistele ekstreemse päeva Otepää seikluspargis. Kalevi sõnul olid kõik naised üllatavalt tublid, kuid otsustas, et üks neist pole tema tüüpi. Saatest pidi lahkuma Ülle, kes oli asjade käigust sügavalt jahmunud.

Tarmo kutsus neli naist esmalt restorani ning seejärel otsustas, et kaatriga merele ning nädalaks tema koju pääsevad Merle, Anna-Maria ja Kaili. Sigrid jäi pettunult kaldale.

Motofänn Raimo pani kaaslannad proovile off-road matkal. Raimo kutsus enda juurde nii Kaisa kui Kaire.

Viljar, kes ei olnud enne saadet Tallinnaski käinud, kutsus Heli ürgsesse viikingite külla ja õpetas vibulaskmist. Heli armastab maal olla ja nõustus Viljarile nädalaks külla minema.

Nipernaadiliku ellusuhtumisega Raivo läks Kaiega salsat õppima, et äratada naises säde, mida ta esmakohtumisel ei näinud. Raivo otsustas siiski, et ei kutsu Kaiet endale külla.

Turismitalunik Mart kutsus veinikoolitusele viis naist, misjärel otsustas, et kutsub endale külla Leili, Luule ja Tiina.

Järgmises saates seavad naised end peremeeste juures sisse ja valmistuvad pinevaks lahinguks nende südame pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles