Kelly Rowlandi edu saladus peitud raskes lapsepõlves

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Rowland
Kelly Rowland Foto: Reuters

Kelly Rowland tunnistas, et tal oli raske lapsepõlv. Naine ja ta ema põgenesid alkohoolikust pereisa eest kui staar oli kõigest 7-aastane, vahendas Monsters and Critics.

«Mäletan, et isa oli purjus ja minu ema vastu agressiivne. Kuid mitte minu vastu,» rääkis Rowland ajakirjale Now.

«Ema oli vapper, et suutis sealt põgeneda.» Pärast Atlantast lahkumist seadsid nad end sisse Houstonis. Ema Doris töötas mitmel kohal, et oma pere eest hoolt kanda.

Seal kohtus Kelly ka oma tulevase bändikaaslase Beyoncéga. Naised olid end tookord kirja pannud katsetele tantsukollektiivi Girl’s Tyme’i pääsemiseks. Mõlemal läks õnneks ja neist said head sõbrannad.

Kolm aastat hiljem tegi Kelly ema ettepaneku, et tüdruk võiks Beyoncé juures elada, sest sealt on tütrel lihtsam trennis käia. Beyoncé vanematest said Kelly seaduslikud järelvaatajad.

Rowland on tänaseks jõudnud arusaamale, et ema ohverdused ja raskused on pannud ka teda ennast rohkem pingutama ning naist on just tänu sellele ka edu saatnud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles