Star Cafes algavad stiilipeod

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defitsiitne mandariin.
Defitsiitne mandariin. Foto: Margus Ansu

Tuleval reedel, 12. detsembril antakse rannarestorani Sunset Star Cafes avalöök retrostiilipidude sarjale „Defitsiit".

Sunseti tegevjuhi Margit Kurni teatel viib sari inimesed 1980. aastatesse, mil oli peaaegu kogu kaup defitsiit.

„Sel ajal käisid asjad nii, et kui sa kedagi ei tundnud, kes tundis kedagi, polnud sul ka võimalust saada mandariine või uut diplomaatkohvrit," märkis Kurn. „Restorani ei saanud sisse, kui uksehoidja polnud tuttav, aga kui sees olid, said mõõduka summaga korraliku peo pidada."

12. detsembri avaürituse teemaks on Näärid. Ürituse dresscode'ks on aga piparkoogimehed, lumekepikesed, tublid pioneerid, oktoobrilapsed ja „me oleme Tallinnast".

Sissepääs üritusele on tutvuste kaudu või tuleb juba varakult omale koht broneerida. Korraldajad lubasid, et neil on õnnestunud selleks ürituseks läbi suurte tutvuste pidulistele välja ajada ka mandariine. Meeleolu loovad Tet Moroz ja Snegurotzka.

Puldis olev retrodiskor mängib ainult populaarseid estraadilugusid vokaal- ja instrumentaalansamblitelt nii Eestist, kui raja tagant.
Retrostiilika pilet maksab 50 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles