Moodsaks ühe hingetõmbega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine rõivabränd Varkki üllatab erksate värvide ning uudsete detailidega
Kodumaine rõivabränd Varkki üllatab erksate värvide ning uudsete detailidega Foto: Maiken Staak

Järgmisel nädalal oma teist kollektsiooni esitlev kodumaine rõivabränd Varkki üllatab erksate värvide ning uudsete detailidega. Kollektsioon Ühe hingetõmbega tuleb esitlusele Eesti Moedisaini Liidu poolt korraldatava ja Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi kuuluva Tallinna Moenädala raames.
 

Käesoleval aastal alles ühe aastaseks saanud kodumaise moebrändi Varkki loovjuht ja disainer Jaana Varkki leiab, et sügisele tuleb vastu minna säravates toonides.

“Sügis on ju looduses samuti väga värvikirev aastaaeg ning soovitan ka inimestel sel hooajal kanda oranže, kollaseid ja lillasid toone. Värvid tõstavad tuju nii kandjal kui teda ümbritsevatel inimestel ning suvel kogutud energiat jätkub pikemaks ajaks.”

 

Lisaks sügisestele säravatele toonidele leiab Varkki sügis-talvisest kollektsioonist ka terashalli, musta ja valget, mida värviliste rõivastega saab lihtsalt kokku sobitada.

Mustritest on esindatud triibud, ruudud ja klassikaline kalasaba muster, lisaks on kasutatud põnevaid graafilisi lahendusi.

Kollektsiooni materjalideks on peamiselt mugavad, pehmed ja langevad kangad nagu viskoos, villasegu ja puuvill.

 

Varkki brändi käekirjale omaselt sobivad rõivad kaasaegsele naisele, kes eelistab põnevate lahendustega naiselikku stiili. A-sümmeetrilised vormid, julged volangid, üllatuslikud trükitekstid ja ahvatlevad žabood muudavad kollektsiooni tooted unikaalseks ja omanäoliseks.

 

Varkki kollektsioon Ühe hingetõmbega tuleb Tallinna Moenädala raames esitlusele 14. septembril kell 20.00 Tallinna Nuku- ja Noorsooteatri suures saalis. Limiteeritud arv pileteid on saadaval Piletilevi müügipunktides.

 

Kollektsioon on osaliselt juba müügil Tallinna Kristiine Keskuses ja Tartu Kaubamajas asuvas ICONi kauplustes.

 

Tänavune Tallinna Moenädal on Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 programmi suursündmus moedisaini vallas, mille raames toimuvad Eesti mainekamate moedisainerite etendused, erinevad näitused, seminarid ja teised moodsad ettevõtmised. TFW ametlik meigipartner on Maybelline New York.


Lisainfo:

http://www.estoninfashion.eu

http://www.facebook.com/tallinnfashionweek

http://www.varkki.com

http://www.facebook.com/varkki

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles