“Kriminaalne Eesti” alustab looga Pärnu massimõrvast

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metanoolitragöödia peasüüdlane Sergei Maistrishinile mõisteti 2003. aastal 68 inimese surmaga lõppenud tragöödia tekitamise eest viieaastane vanglakaristus.
Metanoolitragöödia peasüüdlane Sergei Maistrishinile mõisteti 2003. aastal 68 inimese surmaga lõppenud tragöödia tekitamise eest viieaastane vanglakaristus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna õhtul jõuab TV3 eetrisse uus sari “Kriminaalne Eesti”, mille esimene saade räägib Pärnu metanoolitragöödiast.

“Sarja avaosas keskendume tõepoolest Pärnu metanoolitragöödiale, millest saab 9. septembril kümme aastat ja mida võib nimetada taasiseseisvunud Eesti suurimaks massimõrvaks,” selgitas saatejuht ja toimetaja Allan Muuk.

Muugi teatel meenutatakse toimunut eri asjaosaliste vahendusel, taaselustatakse sündmused ja näidatakse, mis on kohtu ette viidud inimestest saanud.

“Kriminaalne Eesti” on saatesari, mis annab ülevaate Eestis viimasel kümnendil enim kõneainet pakkunud kuritegudest. Iga osaga tuuakse vaatajateni üks kuritegu, mis taastatakse, kaasates sellesse nii uurijaid, prokuröre kui tunnistajaid.

Kajastamist leiavad nii narko-, korruptsiooni- kui organiseeritud kuritegevusega seotud teod. Kuriteod kirjutavad toimikute põhjal lugudeks kogenud ajakirjanikud Raul Ranne ja Janar Filippov Eesti Ekspressist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles