Pärnu piljardiklubi korraldab aastapäevaks loomaaia stiilipeo

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu piljardiklubi Pool Kaheksa peab 12. aastapäeva.
Pärnu piljardiklubi Pool Kaheksa peab 12. aastapäeva. Foto: Erakogu

Tuleval laupäeval, 17. septembril tähistab oma 12. aastapäeva Pärnu vanim piljardiklubi Pool Kaheksa, kui kõiki oodatakse meeleolukale stiiliüritusele “Lase endast loom välja!”.

Heleen Kallaste ja Jaanika Parm klubist Pool Kaheksa märkisid, et hoogsale aastapäevapeole oodatakse kõiki lojaalseid kliente ja endisi töötajad, kellele Pool Kaheksa on jätnud koduse ja positiivse tunde.

Möllurohke stiilipeo teema on loomaaed. Hea tuju loomiseks kõlavad läbi öö retrohõngulised 1980. ja 1990. aastate hitid, millele pakub vaheldust mitmekülgne õhtuprogramm.

Omalaadne sportlik meelelahutuskoht Pool Kaheksa on tegutsenud 1999. aasta sügisest ja on algusaastatest alates pühendunud sellele, et võimaldada eri huvidega inimestel sisustada oma aega aktiivselt ja meeldivalt. Põhiline vaba aja veetmise vorm klubis on piljard, snuuker ja pokker.

Samuti toimuvad Kallaste teatel piljardiklubis Pool Kaheksa igakuiselt menukad tudengipeod.

Peagi käivitub klubis taas sügisene turniiride sari, millele oodatakse nii lihtsalt harrastajaid kui neidki mängijaid, kes soovivad oma oskusi ja teadmisi neis mängudes edasi arendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles