Uuenenud Partei avab taas uksed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommyboy
Tommyboy Foto: klubi Partei

Suvepuhkuselt naasev ööklubi Partei avab ametlikult taas uksed sel nädalavahetusel.


Suvel uuenduskuuri läbi teinud Partei programmi juhatab sisse tutikas hip-hop pidu Räpivärk, kus peaesinejana pillub riime räpipoeet Tommyboy. Plaadimängijatel sekundeerivad Trigga ja hiljuti kodumaale naasnud Lauri Täht.

Laupäeval toimub house-muusika sõprade rõõmuks üritus Club Cabrio, kus astuvad üles Dave Storm, Kyka ja Ricky Inch.

Muusikale lisaks miksitakse ka jooke, sest seekord on need eesti nimekad artistid lisaks DJ-puldile hõivanud ka baari. Saame näha, kuidas muidu üksteise võidu laias maailmas plaate väljastavad DJd ja produtsendid jookide miksimisega hakkama saavad.
 

Septembrikuus on Parteisse oodata tuntuid välismaiseid trummi ja bassi artiste, Hybris Tšehhist ning Inglise duo Craggz & Parallel Forces.

Reedeti jätkavad drum'n'bass peod Tjuun In ja Sublime. Laupäeviti on Partei house ja techno lainel, lisaks Club Cabriole toimuvad üritused Machine Nation ja Green Gold. Lisanduvad ka paar-kolm täiesti uut pidu.

Partei asub aadressil Rävala 8 ning on avatud reedeti-laupäeviti alates kella 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles