Derjugina: ei mingit romantikareisi Savisaarega Odessasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofja Derjugina ja Edgar Savisaar
Sofja Derjugina ja Edgar Savisaar Foto: www.emu.ee

Tallinna linnapea Edgar Savisaar viibis möödunud neljapäevast kuni eilseni visiidil Ukrainas Odessas. Linnapea väidetav silmarõõm Sofja Derjugina tõrjub sellega seoses tekkinud sahinaid, nagu oleks ta sõitnud Ukrainasse koos Savisaarega.

«Ma olen teises asjas siin. Osalen rahvusvahelisel noorteseminaril Alušta linnas. Siin on palju noori eri riikidest,» lausub ta Õhtulehele.

Ka linnavalitsuse nõunik Liina Oja kinnitab, et Kroonikast alguse saanud kuulujutt ei vasta tõele. «Minu teada ei kuulunud Derjugina ei linnapea ametlike ega mitteametlike saatjate hulka. Mitte keegi delegatsiooni liikmetest ei näinud teda lennujaamas, vist isegi mitte sel ajal lennujaamas viibinud Delfi fotograaf, sest muidu oleks temast kindlasti pilte tehtud. Ka Odessas ei näinud teda ükski delegatsiooni liige, ka mitte linnapea,» räägib Oja.

Odessa ja Alušta paiknevad teineteisest liiga kaugel, et kas või korraks Odessasse sõitmine mõttekas oleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles