Eestlased meelitavad Tallinnasse Soome kultusbändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sielun Veljet
Sielun Veljet Foto: Promopilt

 
Tänavu Soomes Ilosaarirock festivali 40. juubelipidustusteks kokku tulnud ja meeletut menu nautinud kultusbänd Sielun Veljet tuleb Eestisse. Bänd esineb oma «Äratuskogudus tee peal 2011» klubituuri raames Tallinnas Rock Café’s 13. detsembril.

«Me ei otsi endist fiilingut – kõikidel bändiliikmetel on tänapäevane lähenemine ja suhtumine muusikasse. Oli meeletult vinge üle pika aja koos esineda!» räägivad suvisest kogemusest laulja Ismo Alanko ja kitarrist Jukka Orma.
 
Kindlasti on Sielun Veljet süüvinud sügavale 80ndatel noorust nautinutele mällu oma legendaarse esinemisega Linnahalli jäähallis aastal 1986.

«Telepaatia korras möödusin just pool tundi tagasi Linnahalli jäähallist, kus 25 aastat tagasi toimus minu jaoks siiani elu parim live, » kommenteeris värsket uudist Raadio 2 muusikatoimetaja Erik Morna.

«See Siekkarite jäähalli kontsert oli ikka….rabav…kurat!» oli Villu Tamme esimene reaktsioon.

Sielun Veljet kontserdi erikülaliseks on sama ajastu bänd J.M.K.E.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles