Enneolematu veealuse muusika show Wet Sounds Kalev Spas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Noorteööl esineb reedel, 16. septembril kell  20:00 Kalev Spas esmakordselt Baltimaades veealuse muusika show'ga Wet Sounds
Tallinna Noorteööl esineb reedel, 16. septembril kell 20:00 Kalev Spas esmakordselt Baltimaades veealuse muusika show'ga Wet Sounds Foto: Kalev Spa

Juba seitsmendat aastat korraldataval Tallinna Noorteööl esineb reedel, 16. septembril kell  20:00 Kalev Spas esmakordselt Baltimaades veealuse muusika show'ga Wet Sounds.



2008. aastast tegutsev kollektiiv on seni tuuritanud peamiselt Suurbritannias ning Eesti ja ka Baltimaade pinnale tulevad nad esmakordselt.

"Wet Soundsiga läbirääkime algas juba poolteist aastat tagasi," sõnas Tallinna Noorteöö peakorraldaja Cathriin Torop. "Ootame neid väga, sest inimestel, kes on Wet Soundsi ise kuulamas ja vaatamas käinud, on jätkunud vaid kiidusõnu."
 

Seninägematut veealuse muusika etendust saavad nautima minna 400 huvilist, kellel õnnestub pilet hankida Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 infokeskusest aadressil Rotermanni 5.
 

"Kuna see on maailmas ainulaadse kollektiivi esimene esimene Eestis ja Baltikumis, siis kindlasti on huvi suur," ütles torop. "Üle 400 inimese aga kahjuks Kalev Spasse ei mahu, kes ees, see mees!"

Wet Soundsi ülesastumine on kui kolme dimensiooniline kontsert, kus muusikat saab kuulata nii vee all, vee peal kui ka veest väljas olles, kirjutab kollektiivi kodulehekülg.
 

Tallinna Noorteöö algab reedel, 16. septembril kell 15:00 Tammsaare pargis traditsioonilise Tervisepäevaga ning kulmineerub samas kohas kell 22:00 algava Gorõ Lana ja Noizmakazi kontsertiga. Terve päev on täidetud erinevate üritustega, mis on kõigile huvilistele täiesti tasuta.

Tallinna Noorteöö kuulub Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles