Emalõvi Cher kaitseb oma sugu vahetanud poega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chaz Bono
Chaz Bono Foto: Reuters

Emalõvi Cher asus oma sugu vahetanud poja Chazi eest võitlusse. Alles hiljuti operatsiooni läbinud Chaz lööb Ameerikas kaasa ka uue hooaja «Tantsud tähtedega saates», kirjutas Monsters and Critics.


Kuna Chazi näopilt ilutseb saatega seoses ka erinevatel reklaamidel, siis kasutavad inimesed seda ära oma solvangute edastamiseks. Näiteks ilutseb telekanali sõnumikandja all järgmine sõnum: «See saade on kaotanud vähemalt ühe vaataja. Minus tekitab Chaz Bono osalemine jälestust. Ta võib elada nii nagu soovib, aga kas me peaksime seda ära kasutama saate populaarsuse tõstmiseks? Päriselt? Loodan, et teie vaatajanumbrid kukuvad sama madalale, nagu te laskusite, kui Chazi saatesse kutsusite.»

Cher vastas kommentaarile Twitteris, öeldes et toetab Chazi kõiges, mida viimane ette võtab. «Chaz on kombekas inimene ja väärib soojust ning armastust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles