Coppola kardab paluda näitlejatel alasti võtta

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francis Ford Coppola
Francis Ford Coppola Foto: AP Photo / Scanpix

Ameerika režissöör Francis Ford Coppola on olnud sunnitud oma karjääri jooksul filmidest välja jätma mitmeid seksistseene kuna ta on olnud liiga häbelik, et paluda näitlejail riided seljast võtta.

Kuigi legendaarne lavastaja ei soovi nimetada konkreetseid näitlejaid, meenutab ta ühte intsidenti 1990. aastate algusest, kui filmis «Draculat», kus ei julgenud ujedal kaunitaril paluda kaamerate ees alasti võtta, vahendab Wenn.

«Mu filme ei tunta kuumade seksistseenide tõttu. Osaliselt on see tingitud sellest, kuna ma olen liiga häbelik, et tüdrukult selle tegemist paluda,» seletab Coppola.

«Ja teate, isegi «Draculas», kus pidid olema väga erootilised kaadrid, leppisime tüdrukutega kokku, et okei, te olete seal alasti, millega nad ka täiesti nõus olid.»

«Ja siis ühel päeval on ta seal ning kardab kohutavalt. Ta räägib, et tema poiss-sõber saab väga pahaseks, mille peale ma ütlen oma pojale Romanile, kes ka seal filmib, et ole hea ja mine ütle neiule, et ta peab riided seljast ära võtma. Mille peale vastab poeg, et ta ei kavatse seda teha, las hoopis režissööri abi ütleb,» kirjeldab lavastaja.

«See on alati väga ebamugav ning lõppeb alati ära jätmisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles