Heili lemmikud olid Piret ja Mairold

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» pressiesitlus klubis Shah, 7. oktoober 2008
«Tantsud tähtedega» pressiesitlus klubis Shah, 7. oktoober 2008 Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF
Pühapäeval, 7. detsembril toimub Kanal 2 saate «Tantsud tähtedega» finaal, kus on vastakuti laulja Maarja-Liis Ilus ja tema partner Veiko Ratas ning tippkulturist Argo Ader koos oma partneri Helena Liiviga.

Kui küsida Kanal 2 avalike suhete juhilt ja tantsusaate peakonsultandilt Heili Klandorfilt, kes võidab tema arvates saate «Tantsud tähtedega», siis jääb naine kidakeelseks.

«Mina olen täiesti neutraalne. Olen lihtsalt pealtvaataja, kaasaelaja ja korraldaja. Mul ei saa olla kahjuks ühtegi eelistust.»

Kellest sul kõige rohkem kahju on? Milline väljalangenud paaridest sulle kõige rohkem meeldis?  

«Mul on hästi kahju, et välja kukkusid Mairold ja Piret, sellepärast et esimesest kuni selle saateni oli Piret teinud kõige suurema hüppe arengus.» 

«Just siis, kui Piret hakkas ennast avama ja end tantsupõrandal mugavalt tundma, siis pidi ta kahjuks lahkuma. Sellest oli mul tegelikult kõige rohkem kahju.»

Pühapäeval kell 20.35 jõuab Kanal 2 eetrisse selle hooaja viimane tantsusaade.

Kaks finaali pääsenud paari esitavad vabalt valitud standardtantsu ja ladina-ameerika tantsu. Mõlemad paarid on ette valmistanud ka erilise show-numbri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles