«Grey anatoomia» meeskond ühines streigiga

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil «Grey anatoomia» näitlejad Sandra Oh ja Ellen Pompeo
Esiplaanil «Grey anatoomia» näitlejad Sandra Oh ja Ellen Pompeo Foto: Reuters / Scanpix

Ameerika telesarja «Grey anatoomia» meeskond näitasid välja oma toetust stsenaristide streigile, külastades ka ise piketi toimumiskohti.

Inimesed kogunesid streikima Los Angelesi ja New Yorgi stuudiote ette peale seda, kui Kirjanike Ühing oma 12 000 liikmel töötamise lõpetada palus, vahendab Wenn.

Eile külastasid sarja staarid Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Sandra Oh, Katherine Heigl ja T.R. Knight L.A. Prospect stuudio (koht, kus filmitakse «Grey anatoomiat») esiseid meeleavaldajaid.

«Me peaksime filmima kuni maikuu lõpuni aga praeguse seisuga saab meie viimaseks võttepäevaks kas teisipäev või kolmapäev,» seletab Knight.

«Näitlejatele makstakse teistel alustel kui kirjutajatele aga ära ei tohiks unustada ka ülejäänud meeskonda. Neil ei ole alates järgmisest kolmapäevast enam tööd.»

Oh lisab: «See teema ei ole äärmiselt oluline ainult meie stsenaristidele vaid lõppkokkuvõttes kõigile, kes filmide tegemises osalevad. Kõigi jaoks, kes osalevad selle linna meelelahutusäris ning lõppkokkuvõttes ka kogu maailma jaoks.»

Streik sai alguse selle nädala esmaspäeval, peale seda, kui stuudiote esindajail ei õnnestunud rahuldada stsenaristide nõudmisi kasutusmaksu osas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles