Nick Nolte värvati «Gangster Squadi» politseipealikuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Nick Nolte
Näitleja Nick Nolte Foto: AFP

Warner Bros. paljulubava krimifilmi «Gangster Squad» põhilised osatäitjad on viimastel kuudel üks teise järel paika loksunud.

Projektiga on liitunud ka Nick Nolte, kes hakkab mängima 1950. aastate Los Angelese korrumpeerunud politseiväe pealikku, kes organiseeritud kuritegevusele sõja kuulutab, kirjutas forumcinemas.ee.

Lavastajaks on siiamaani sootuks teistlaadi materjaliga töötanud Ruben Fleischer («Zombieland», peagi kinodesse jõudev «30 minutiga või rutem»).
Nolte hakkab mängima Los Angelese politsei uut pealikku Bill Parkerit, kes leiab, et ausaid politseinikke on tema alluvuses kaugelt liiga vähe. Parker paneb kokku erimeeskonna, mille eesmärgiks on teha lõpp organiseeritud kuritegevuse sissevoolule, mida esindavad gangsterid ja paadunud hasartmängur Mickey Cohen (Sean Penn). Teise maailmasõja veteranist Parkeril on selles ettevõtmises abiks Josh Brolini mängitud John O’Mara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles