Olaf Suuder: Kuku oli minust ja mina Kukust väsinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olaf Suuder
Olaf Suuder Foto: Peeter Langovits

Teisipäev oli mõtlevatele inimestele mõeldud Kuku raadiojaamas viimane tööpäev tuntud telemehele Olaf Suuderile, kes oma eetrikarjääri 1992. aastal Kukus alustaski.

«Me ei lahkunud teineteisest uste paukudes ja krohvi pudenedes, pigem oli see abielu, kus mõlemad pooled lahutada tahavad,» rääkis kaheksa aastat koos Rohke Debelakiga «Äratajat» juhtinud tuntud eetrihääl Õhtulehele.

Tegelikult pakkus Kuku juhtkond raadiohäälele esialgu vaid väikest vaheaega, kuid keegi ei täpsustanud, kui pikaks see täpselt kujuneda võib. Olaf otsustas aga ise selguse majja lüüa.

«Meie lahutuses ei tasu otsida mingisugust konflikti, musta pesu pesemist ega etteheiteid viletsate saadete pärast,»kinnitas ta ja lisas, et ka juriidiliselt pole kedagi vallandatud, sest raske on vallandada inimest, kes raadios tegelikult ei töötagi ja käib vaid korra nädalas seal abiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles