Uus video: Facebooki hitt Greip «Vihma loits»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost "Vihma loits"
Kaader videost "Vihma loits" Foto: youtube.com

Suhtlusportaalis Facebook lööb laineid Pärnust pärit vokaalansambli Greip muusikavideo «Vihma loits».

Ansambli Greip esimene muusikavideo filmiti üles 2011. aasta suvel Pärnumaal, Audru ja Koonga vallas kauni loodusega paikades. «Vihma loits» on rahvalaul (Rõngu), mille on ansamblile seadnud Fred Rõigas. Loo viisiautoriks on Kairi Leivo.

Lõpptulemus valmis Inglismaal video režissööri, City College Norwitchi kolledži filmi ja meedia eriala lõpetanud  Teele Killingu käe all.

Vokaalansambel Greip on Pärnus (Eestis) tegutsev 5-liikmeline a cappella laulugrupp, mis on kokku pandud Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpilastest, kellest tänaseks on saanud vilistlased.

Vokaalansambel Greip laulab vaid a cappella laule. Ansambli repertuaar koosneb väga eriilmelistest lugudest - kavas on nii rahulikke ballaade kui ka hoogsat rokkmuusikat, pop- ning folktöötlusi ja omaloomingut.

Ansambli liikmed on laulnud erinevates koosseisudes (koorides, solistidena) ning mõned liikmed käinud ka muusikakoolis õppimas erinevaid muusikainstrumente. Enamiku lugude huvitavate ja kaasahaaravate seadete autor on vokaalgrupi juht, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia magister koolimuusikas, Fred Rõigas.

Allikas: www.greip.eu

Kuidas video meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles