Liblikakleidis Madonna tekitas furoori

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

USA laulja, näitleja ja režissöör Madonna tekitas Veneetsias käimasoleval filmifestivalil furoori.

Ta ilmus oma filmi esilinastusele ebatavalises punaste liblikatega kleidis ning nägi üllatavalt noor välja, kirjutab Daily Mail.

Kriitikute sõnul sobis 53-aastasele staarile punaste liblikatega tuvihall õhtukleit hästi. Kleidi loojaks on Itaalia disainer Vionnet.

Madonnal olid jalas punased stilettod ning suu oli värvitud erkpunaseks. Ees olid tal suured päikeseprillid.

Madonna poseeris fotograafidele koos kaasstaaride, Austraalia näitlejanna Abbie Cornishi ning Briti näitlejanna Andrea Riseboroughiga.

Mõlemad naised mängivad Madonna uues filmis «W.E» peaosa. Samuti poseeris ta koos ühe oma filmi meesstaari James D´Arcyga.

Madonna linateos «W.E» räägib ajaloost tuntud loo lahutatud ameeriklannast Wallis Simpsonist ja Briti kuningast Edward VIII.  See kuningas loobus 1936. aastal troonist, kuna soovis selle naisega abielluda. Briti kuningakoda ei soosinud ja seadus ei lubanud, et kuningal oleks suhe lahutatud välismaalannaga.

Madonna on oma varasemates intervjuudes öelnud, et hoolimata vananemisest ei lähe ta noa alla.

Lauljanna lisas, et kabalaga tegelemine annab talle hingerahu, mis kajastub ka ta välimuses.

Ta hea figuuri saladus peitub igapäevases sportlikus rutiinis, mis kestab kaks tundi ning ta toitub makrobiootiliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles