Kerttu Tänava kleit oli parajalt paljastav

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Kerttu Tänav «Tantsud tähtedega» 4.saates
Koit Toome ja Kerttu Tänav «Tantsud tähtedega» 4.saates Foto: Artur Sadovski

Kerttu Tänav, kes on saates «Tantsud tähtedega» Koit Toome paariliseks, kaitses oma pasodoobli võistluskleiti, öeldes, et just sellised need välja nägema peavadki.

Nädala alguses kommenteeriti Kroonikas, et see olevat liiga paljastav. Moekunstnik ja Bastioni omanik Merike Pääro, kes on peaaegu kõikide Kerttu ladinatantsude kleitide autor, teab täpselt, milline üks Hispaania tantsukleit peab olema, vahendab reporter.ee.

«Pasodoobel on muide Hispaania seltskonnatants ja see tuleneb flamencost, mis on Hispaania rahvatants lausa. Ja kui me vaatame Hispaania rahvarõivaid, siis me paneme tähele, et need rahvarõivad on praktiliselt kõik täpselt ühesugused. Väljaarvatud siis värvid ja materjalikasutus ja samasuguseid kleite kasutatakse siis ka pasodooblis ja flamenco-tantsus,» seletab moekunstnik.

«Ja flamenco-tantsus on see kõht sada protsenti alati paljastatud ja see kleit näeb praktiliselt sada protsenti alati selline välja.»

«Ütleme kustkohast läigib rohkem, kustkohast vähem aga kahjuks Hispaania rahvarõivas on selline,» lisab veel Pääro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles