Eesti doomitrollid tutvustavad oma muusikat maailmaturneel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talbot
Talbot Foto: Mae Marks

Magnus Andre ja Jarmo Nuutre poolt kolm aastat tagasi loodud eksperimentaalset, äärmiselt rasket ent jäiselt kauniste momentidega muusikat, lihtsamalt öeldes doom'i, viljelev duo nimega Talbot jätkab tuuritamist järjest suurema hooga.

Viimase kolme aasta jooksul on bänd esinenud korduvalt üle Euroopa ja lisaks ka Venemaal ning Austraalias.

Kirjeldamaks bändi muusikat seda kuulamata, võivad lugejad endale ette kujutada kuidas täiskoormaga tsemendiveok ja iidne mammut vajuvad samaaegselt, aegluubis, virvatulede paistel rabas külili.

Eesti Muusikaauhinnad 2010 aasta metalartisti nominendiks valitud punt alustab oma kolmeks osaks jaotatud maailmaturneed 2. septembril Peterburist. Pea terve kuu jooksul antakse kontserte siinpool Uurali mäestikku kokku 22s linnas nii Venemaal kui Ukrainas, ühise nimetaja «Tour de Balalaika 2011» all.

Oktoobri keskel algab maailmaturnee teine osa - «Tour de Balkan 2011». Kuu aega kestev ringsõit viib mehed Kesk- ja Ida-Euroopasse ning Balkani poolsaarele. Tuuri alustab punt kahe ülesastumisega Eestis - 14. oktoobril Von Krahli baaris Tallinnas ning 15. oktoobril Genialistide Klubis Tartus.

Kodumaale naastes saavad doomitrollid tõmmata nädal aega hinge ning siis haaratakse taas kohvrid, et lõpetada selleaastane esinemiste jada maakera ida- ja lõunaservas - «Tour de Ninja 2011» Jaapanis, Austraalias ja Uus-Meremaal.

Tutvu Talboti tuurigraafikuga siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles