Maailma moeeliit koguneb laupäeval Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žüriiliikmed eesotsas supermodell Carmen Kassiga võistlustöid hindamas.
Žüriiliikmed eesotsas supermodell Carmen Kassiga võistlustöid hindamas. Foto: Indrek Galetin

6. detsembril, kell 12.00 toimub Stereo Lounge’is Baltic Modelsi modellipäev, kus toimub casting 14 välisagentuuri esindajatele ning esitletakse SuperNoova finalisti Piret Ilvese kollektsiooni.



Baltic Models on juba aastaid korraldanud modellipäeva, kus tutvustatakse välismaa modelliagentuuridele uusimaid modelle.

Paari viimase kuu vältel sõitsid Baltic Modelsi esindajad mööda Eestimaad ringi, et leida potentsiaalseid tulevasi tipp-modelle, keda lennutada moemaailma glamuursetele lavalaudadele.

Sel laupäeval kogunevad säravatest säravamad tüdrukud Stereo Lounge’is, et osaleda
neist enamiku jaoks esimesel välisagentuuride castingul. Esindatud on agentuurid nii Itaaliast, Inglismaalt, Belgiast, Hispaaniast, Soomest, Rootsist, Prantsusmaalt kui ka USA-st.

Ürituse raames korraldatakse ka moeshow, kus noored modellid esitlevad Piret Ilvese uusimat loomingut. Esitlusele tulev kollektsioon on inspireeritud rokokoo ajastust ning viimase liialdustest.

Spetsiaalselt antud ürituse tarbeks sõidab Eestisse kohale ka Baltic Modelsi tuntuim modell Carmen Kass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles