Äge pidu: EIT IS COMMING BÄKK!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu "EIT IS COMMING BÄKK 90 disko Eri"
Pidu "EIT IS COMMING BÄKK 90 disko Eri" Foto: Club Vabandust

Ammu olid need ajad kui vanematelt küsitud raha eest,  lubasid minna ööseks pinginaabri juurde õppima, kuid hoopis läksid Luky Luke`i diskole.

Linnahalli imelise vaatega katusel tegid sõbraga mõned longerod ja suundusid treppist alla. Klubi uksel valetasid ennast vanemaks ja kõvast muusikast sai sinu parim sõber terveks õhtuks. 25 eeguga olid sul ka mured murtud.

Parematel  päevadel oli võimalus isegi öösärgis taidlevat  Musta Q`d või nahkvestides Jam`i,  vaadata ja kuulata. DJ`de repertuaar  Maxx`ist Loft`ni , Scooter`ist Kaaterini ja lõpetamiseks ikka aeglased liibuvad lood.

Täiesti normaalne oli antud pidudel lööma... („sul on mingi problem või?“) Peale pidu esimese bussiga koju tiksudes lubasid endale „Et enam kunagi ei joo“.  Aga üllatuseks endalegi, pohmelli ei olnud. Ja antud lubadus oli murtud.

Nende aegade meenutamiseks ongi  üritus „EIT is Comming Bäkk 90`date  disco eri“ loodud.
 

3.septembril Öölokaalis Vabandust (Vabadse väljak 10).
Muusikat  valivad vanamester Kaarel Kose, Kristan Paju, Andres Uibo, Madis Laur, Ivar-Martin, Ott Kitt.

Tantsu rohkem kui rubla eest!
 

Täname tähelepanu eest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles