Tallinnas esinev U.D.O. jagab lava koos ansamblitega Sister Sin ja Sevenfield

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas esinev U.D.O. jagab lava koos ansamblitega Sister Sin ja Sevenfield
Tallinnas esinev U.D.O. jagab lava koos ansamblitega Sister Sin ja Sevenfield Foto: Rock Cafe

28. septembril esineb klubis Rock Café tõeline heavy-metal legend Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O. Vanameistrit soojendavad Sister Sin Rootsist ja Sevenfield Norrast.

U.D.O. kontsert on kohustuslik kõigile muusikasõpradele, kes on üles kasvanud Accepti lugude «Metal Heart» ja «Balls to the Walls» saatel, sest siiani pole need lood puudunud U.D.O. kontsertrepertuaarist.

Sister Sin on 2002. aastal loodud Rootsist pärit metal-bänd, mille lauljaks on võluv Liv Jagrell. Bändi teine album «Switchblade Serenades» nägi ilmavalgust Victory Recordsi vahendusel ja selle reklaamiks tuuritas Sister Sin USAs koos gruppidega Motörhead, Otep, Ill Niño. Eelmisel aastal ilmavalgust näinud «True Sound of the Underground» viis bändi mitmetele USA ringreisidele koos ansamblitega Straight Line, In This Moment, Stitch, System Divide, Blackguard, Destrophy.

2008. aastal loodud Norrast pärit Sevenfield salvestas vahetult pärast loomist demo, millele järgnes plaadileping firmaga Ovis Records. 2010. aastal ilmutati fännide rõõmuks EP ja tänavu jaanuaris nägi ilmavalgust album «Apperception». Plaadi salvestamine toimus Phoenixis Aaron Carey (Megadeth, Vanilla Ice, George Lynch jpt) nupukeeramisel.

Piletid U.D.O. kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.



 
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles