Beach Clubis hinnatakse koolimoodi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Koolimood" on traditsioonidega üritus. varasematel aastatel on noored moeloojad võistelnud Pärnu kontserdimajas.
"Koolimood" on traditsioonidega üritus. varasematel aastatel on noored moeloojad võistelnud Pärnu kontserdimajas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäeval toimub Pärnu kuursaali kõrval asuvas Beach Clubis üle-eestiline noorte konkursi "Koolimood 2008" lõppvoor, kus selgitatakse välja parimad noored moekavade loojad.

Ürituse korraldaja Lembe Lemmiksoo tõdes, et ürituse eesmärgiks on ühendada moehuvilised noored üle Eesti.

"Konkurss arendab noorte loovust, originaalsust, ideelisust ja õpetab mõistma moekunsti ning lavakultuuri," märkis Lemmiksoo. "Ürituse kavas esitatakse 20 minutiline spetsiaalne kunstiline tantsushow, kus osalevad nii Eesti kui ka välismaa parimad tantsijad erinevatest valdkondadest."

Lõppvooru valiti kümme parimat kollektsiooni. Kõige rohkem osalejaid, koguni neli, on Saaremaalt. Veel osalevad üritusel Sillamäe, Valgamaa, Paide, Järvamaa ja Haapsalu noored moeloojad.


Pärnut esindab kollektsiooniga "Over the Rainbow" Anna Kartaševa.

Kollektsioone hindavad nimekad Eesti moe asjatundjad: disainer Diana Kurves, EKA moetudeng ja vabakutseline stilist-kunstnik Eve Gutmann, muusik, tantsija ning koreograaf Marilin Kongo, Pärnus tegutsev tekstiilikunstnik Kadri Rebane ja Pärnu teatri butafooria meister ning kunstnik Andrus Jõhvik.

Nii parimatele moeloojatele, kui modellidele on välja pandud auhinnad.
Lemmiksoo teatel tuleb peale koolimoe ka esitlusele suurejooneline tantsukunsti showprogramm, mis on lavastatud spetsiaalselt "Koolimood 2008" konkursi jaoks PmP agentuuri poolt.

Õhtut juhib showmees Vako ehk Vahur Agar.
Üritus algab laupäeval Beach Clubis kell 18, sissepääs maksab 75 krooni. Järelpidu toimub õhtul ööklubis Bravo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles