AHI kütab sügisel uue kuumaga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu klubi Ahi avapidu.
Tartu klubi Ahi avapidu. Foto: Taavi Kottise

Eeloleval nädalavahetusel avab Tartus oma hooaja klubi AHI, mille kavast leiab eelseisval sügishooajal nii tuntud sariüritusi kui kodumaiseid artiste.

Ave Jürimäe klubist AHI märkis, et klubi kavasse on sel hooajal lisandunud palju uusi üritusi, põnevaid ettevõtmisi ja üle Eesti tuntud sariüritusi.

“Juba septembris väisab klubi AHI meesteajakiri Playboy ja toimub glamuurne moepidu koos populaarseima naisteväljaandega Buduaar,” avas Jürimäe. “Lähikuudel on külastajatel võimalus nautida parimate Eesti artistide kontserte, millest tasuks mainida superstaaride Ott Leplandi ja Liis Lemsalu uute plaatide esitluskontserte ja Tanel Padar & The Suni klubituuri “Club Attack”.”

Sügishooaja avab klubi juba sel reedel, 2. septembril peoga “Glammin’ Tartu”, kus astub lavale Koit Toome bändiga. Tantsuilu näitavad Haremi kaunid tantsijatarid. Parima muusikaga kostitab DJ Andi Raig.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles