Pärnu bänd soojendab rokilegendi Whitesnake

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitesnake esineb Saku suurhallis.
Whitesnake esineb Saku suurhallis. Foto: AFP / Scanpix

Järgmisel pühapäeval, 14. detsembril soojendab Pärnu postgrunge ansambel DefRage Tallinnas Saku suurhallis toimuval kontserdil rokilegendi Whitesnake.

"Eks väike värin on ikka sees," rääkis bändi asutaja Kari Kärner. "Tegu on ju ikkagi ühe 1980-te maailma rokkmuusika valitsejaga, keda isegi fännasin nooruses. Meie oleme siiani aga esinenud peamiselt pubides ja klubides."

Ettepaneku esinemiseks tegi Pärnu noormeestele muusikamänedžer Lauri Laubre.
"Ta kaalus päris pikalt meie ja ühe Soome bändi vahel aga õnneks langes lõpuks valik meile," nentis Kärner. "Eks anname Saku suurhallis ikka endast parima, et ka Whitesnake'i kõrval inimestele natuke meelde jääda."

Veel enne kontserti, järgmisel kolmapäeval avaldab DefRage oma uue video loole "Green Light", mis on samast päevast kätte saadav YouTubest. Samuti lootis muusik, et video jõuab ka MTV Eesti playlisti.

"Filmisime video suure lumetormi ajal Pärnus ja linna lähedal metsas," kirjeldas Kärner. "Videos löövad kaasa ka Eesti parimad parkouri tegijad."
Albumit DefRage lähiajal veel välja anda ei kavatse. "Materjal on meil küll koos aga kogume enne albumi ilmutamist veel natuke tuntust," ütles Kärner.

Whitesnake'i kontsert hakkab Saku suurhallis järgmisel pühapäeval kell 20. Kontserdi piletid hinnaga 395 krooni kuni 950 krooni on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles