Televiisorit vaadatakse üha rohkem

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telerid
Telerid Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Pimedad õhtud suunavad inimesi ühe enam televiisori ette. Oktoobri kuus vaadati televiisorit 12 minutit päevas rohkem kui septembris, mison keskmiselt 3 tundi ja 49 minutit päevas.

TNS Emori teleauditooriumi uuringu kohaselt on oktoobris hooaega alustanud saadetest kõige edukamad «Õnne 13» ETVs , «Tantsud tähtedega» Kanal 2s ning «Vanad ja kobedad» TV3s.

Tavapäraselt veetsit eestlased telerite ees vähem aega kui mitte-eestlased – vastavalt kolm tundi ja 31 minutit ning neli tundi ja 28 minutit päevas.

Eestlastel jagunes telekanali jälgimiseks kulunud aeg esmajoones Kanal 2 (37,6%), TV3 (29,3%), ETV (22,1%) vahel ning mitte-eestlastel PBK (34,5%), 3+ (10,2%) ja RTR Planeta (8,5%) vahel.

Eelmise kuu vaadatuimad saated olid «Tantsud tähtedega», kogudes 353 000 vaatajat saateminuti kohta. Teisele kohale platseerus Kanal 2e «Võsareporter» 234 000 vaatajaga ning kolmandaks tuli Kanal 2e tõsielusari «Maamees otsib naist», mida vaatas keskmiselt 219 000 silmapaari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles