Ooperifantoom on Eestist vaimustuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagilise armastusloo peategelased Ooperifantoom ehk Shouvik Mondle ja Christine ehk Toni Dolce.
Traagilise armastusloo peategelased Ooperifantoom ehk Shouvik Mondle ja Christine ehk Toni Dolce. Foto: Raigo Pajula
New Yorgi muusikalitänavalt Broadwaylt Eestisse tulnud «Ooperifantoomi» näitlejad on siin nähtust vaimustuses.

«Mina ja teised näitlejad suhtume Tallinnas neljapäevast pühapäevani antavatesse etendustesse suure tõsidusega. Justkui oleks see meie esimene või viimane kord laval,» pajatab ooperifantoomi osatäitja Shouvik Mondle.

«Ma loodan, et igaüks, kes tuleb «Ooperfantoomi» vaatama, peaks tundma, et mina või ükskõik kes esineb ainult talle.»

Eestist külalisesinejatel enne siia saabumist eriti aimu ei olnud. Naispeaosaline Toni Dolce siiski veidike midagi teadis.

«Mul olid mõned sõbrad veebilehel Facebook. Me lihtsalt suhtlesime ja nii ma tutvusingi mõne eestlasega ning selle kaudu sain ka teie kultuuriga tuttavaks.»

«Olin meeldivalt üllatunud, kui siia tulles nägin, et kõik ongi nii, nagu mulle kirjeldati,» rõõmustas Toni.

Sama kinnitas ka sõdur Raouli kehastav David Weitzer. «Inimesed, keda me siiamaani Eestis kohanud oleme, on olnud väga sõbralikud.»

Weitzer on kindel, et ka «Ooperifantoomi» vaatama tulev publik on suurepärane ning trupp lubab nende ootusi mitte petta.

«Esimeses hetkes, kui me Eestisse saabusime, oli nii palju energiat ja soojust, et mina ja fantoom täname eestlasi selle eest kogu südamest,» ütles peaosatäitja Shouvik Mondle lõpetuseks.

Vaata Reporteri videoklippi «Ooperfantoomi» proovist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles