Gerli Padarist saab raadio Elmari saatejuht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar
Gerli Padar Foto: Priit Simson

Laulja Gerli Padar alustab pärast Jalta lauluvõistlust töökohustusi täitma raadio Elmari päevase saate  «Elmari Päevapüüdja» juhina. Elmari peatoimetaja Owe Petersell ütleb, et Gerli sobib Elmariga hästi kokku.

Gerli Padar teeb Elmaris saadet «Elmari Päevapüüdja», mis on eetris igal tööpäeval kella 15.00-19.00. «Sellesse saatesse saavad inimesed päevakajalistel teemadel oma «suu puhtaks» rääkida. Tagasi on rubriik «Elmar üllatab», kus inimesed saavad saata oma oma kolleegi, sõbra või tuttava kontakti koos lühikese kirjeldusega meile. Meie valime inimese välja ja teeme talle üllatuskõne,» ütleb Elmari peatoimetaja Owe Petersell.

Owe tunnistab, et on plaaninud Gerlit raadiosse kutsuda juba pikemat aega. «Sageli ei pruugi suurepärane laulja või näitleja olla sugugi suurepärane saatejuht, aga Gerlis tundub mulle see potentsiaal küll olemas olevat. Gerli on äärmiselt vahetu, siiras, sõbralik ja emotsionaalne - kõik, mis  sobib Elmariga imehästi kokku. Paljud inimesed aga ei pruugi teada kui süvenev ja sisuline võib see noor laulja olla. Esimest korda sain sellest aimu siis kui Gerli palus abi seoses saate «Lauluga maale» repertuaari koostamise osas ja ma nägin kuidas ta võis pikki-pikki tunde arvutis istuda ja tööd teha.»

Gerli alustab Elmari saatejuhi tööd kohe kui ta on tagasi lauluvõistluselt Jaltast. «Kui tihti ta eetris hakkab olema sõltub põhiliselt kahest asjaolust - kui hästi välja tuleb ja kui tihe on esinemisgraafik. Iga nädal igal juhul.»

Raadio Elmari programm alustab tööd skeemi 2/1/2 põhiselt. «Kell 6.00-10.00 on hommikuprogrammis kaks saatejuhti, siis lõunatunnid kell 10-15.00 on kuulajatega 1 saatejuht ning kell 15.00-19.00 taas kaks saatejuhti,» räägib Owe.

«Uuendusi on programmis veel ja nende hulgast tõstan esile saate «Laulutund» tagasitulekut. Sellegi saate üheks juhuks on laulja - Vaike Hannust-Saul. Saade on eetris laupäeviti kell 13.00-14.00 ja selle saate võitjale on auhinnaks tema esimene singel! Saate eelvõistlused toimuvad telefonitsi, aga poolfinaalid juba otse-stuudios. Ainus päeva osa, mida me praegu oluliselt «ei puutu» on hommikuprogramm, sest saatejuhtide Kristjan Goldi, Piret Laose ja Raen Väikene vahel on selline sünergia, et kõik toimib suurepäraselt.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles