Flux Pavilion sel reedel Club von Überblingenis

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flux Pavilion sel reedel Club von Überblingenis
Flux Pavilion sel reedel Club von Überblingenis Foto: Club Von Überblingen

Flux Pavilion AKA Joshua Steele, on tuntud ebatavaliselt energeetiliste live set’ide ja hümnide loojana selles massiivses bassikultuuris. Tegemist ei ole lihtsalt digitaalajastu produtsendiga vaid muusikuga. Joshua Steele laulab ning valdab laialdaselt muusikainstrumente, nii et muusikaline looming tuleb tal loomulikult. Kui dubstepi žanril on arengusuundi lugematus koguses, siis Flux Pavilion’i loomingut saab kirjeldada absoluutse dubstepina, mis on suunatud tantsupõrandale. Eksperimentaal suundades, mida dubstep kindlasti pakub, on ta leidnud ennast unikaalse kõlaga defineeriva artistina. Alates aastast 2008, kui ta muusikalise väljundi just dubstepi näol leidis, on tema loomingut välja lastud läbi mitmete plaadifirmade, kuni loodi lapsepõlve sõprade Doctor P, DJ Swan-e ja Earl Falconer’iga praegu juba kurikuulsat nime omav Circus Records. Praeguseks on Flux Pavilion kindlasti üks põhinimedest dubstepi skeenis, ning tema loomingut kuulates jääme suure õhinaga ootama tema ülesastumist.

Lisaks Flux Pavilionile mängivad muusikat S.I.N, Mark Slavin ja Cosesson.

Struggle on Mediadub'i poolt korraldatav uus üritustesari Tallinnas asuvas Club von Überblingenis, mille eesmärgiks on alates Augustist tuua teieni kord kuus mõni hinnatud välismaa dnb/dubstep artist. Lisaks muidugi kohalikud tegijad.

Rohkem infot leiate Mediadubi facebooki lehelt:
http://www.facebook.com/mediadub.eu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles