Milliseid mõtteid mõlgutad enne koolikella?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene koolipäev. President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves saatsid täna oma tütre Kadri Keiu Vanalinna Hariduskolleegiumi esimesse klassi.
Esimene koolipäev. President Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves saatsid täna oma tütre Kadri Keiu Vanalinna Hariduskolleegiumi esimesse klassi. Foto: Toomas Huik

Esimene koolipäev koputab juba uksele. Täna on 1. september ning kindlasti viib see paljude mõtted taas kooliaja rõõmudele ja muredele.

Meenuta mõnd oma eredaimat koolikogemust ja jaga seda Elu24 lugejatega.

Mis on või oli Sinu meelest kõige parem asi Sinu koolis? Lahedad koolikaaslased, mõni hea õpetaja, tunne, et saad iga päevaga aina targemaks?

Mis sulle ei meeldi(nud)? Kiusamine, mõni õppeaine või õpetaja, kodutööd, matemaatika või hoopis  kehaline kasvatus?

Mis oleks võinud või pidanud koolis kindlasti teisiti olema?

Kas kooliga seostuvad sulle pigem kurvad, kui õnnelikud hetked? Miks?

Pane nii oma head, kui ka halvad mälestused ritta. Võib-olla oskad isegi tagantjärgi nõu anda, kuidas neid elu mälestusväärseimaid aastaid kõige paremini mööda saata.

Kiika ka meeleolukaid koolipilte!

Võid enda toredaid kooliaja pilte meilegi saata: toimetus@elu24.ee märksõnaks Kool. Teeme nendest meeleoluka pildigalerii.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles