Video: kampaania «Kumm on seks» sai meestelt järje üleskutsega «Anna ennast kätte»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaania "Kumm on seks"
Kampaania "Kumm on seks" Foto: youtube.com

Tervise Arengu Instituudi HIV ennetuskampaania «Kumm on seks» on saanud aktiivsete meeste poolt järje üleskutsega naistele «Anna ennast kätte».

«Kas sa tead ka kui palju mehi sind endale tahavad? 99 protsenti Eesti meestest. Kui teemaks tuleb seks, jäta see endale meelde, raiu see endale pealuu sisse, anna ennast kätte! Armasta Eesti meest, » teatavad mehed üleskutses.

15. augustist 9. septembrini 2011 toimub Tervise Arengu Instituudi HIV ennetuskampaania «Kumm on seks».

Kampaania sihtgrupp on noored naised vanuses 18-25. See on reeglina periood kooli lõpetamise ja perekonna loomise vahel. Selles vanuses on noortel kõige enam seksuaalpartnereid, samuti kaitsmata vahekordi juhuslike partneritega.

Kampaania eesmärk on muuta kondoomi kasutamine normaalseks olukorras, kus partneri HIV-staatuses kindel ei olda ning julgustada noori kondoomist ja selle kasutamisega seonduvatest probleemidest rääkima.Kampaania sõnum keskendub kondoomile, selle omamisele ja kasutamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles