«Meeleheitel koduperenaiste» sari pannakse streigi tõttu kinni

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria stsenaristide streigil
Eva Longoria stsenaristide streigil Foto: AP Photo / Scanpix

«Meeleheitel koduperenaiste» staaril Eva Longorial tulid pisarad silma, kui käis eile Hollywoodi stsenaristide piketil, kuna hakkas muretsema oma sõprade palkade üle.

«Meeleheitel koduperenaiste» stsenarist ja looja Marc Cherry on juba tootmise lõpetanud, et ühineda oma kaasvõitlejatega Ameerika Stsenaristide Liidust, vahendab Wenn.

Longoria, kes ka ühineb oma ülemuse Cherryga neljapäeval, viis piketeerijatele pitsasid. «Ma muretsen oma juuksuri ja jumestaja pärast, kes ei saa hakkama, kui neile palka ei maksta,» seletas Longoria.

«Me ei toeta streiki, me toetame lahendust. Meie sari pannakse kinni. Homme on kõik läbi ja me astume ka streikijate ridadesse.»

Longoria «Meeleheitel koduperenaiste» kaasnäitleja James Denton seletab, et mitte kõik näitlejad ei toeta stsenaristide streiki – kui ei kirjutata stsenaariumeid, siis ei ole ka näitlejail tööd. «Ma pidin välja tooma asjaolu, et see läheb talle maksma 26 000 USA dollarit (286 000 Eesti krooni) päevas,» seletas Denton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles