Cheri sugu muutnud poeg Chaz osaleb tantsusaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Dancing with the Stars» 13. hooaja võistlejad (tagumises reas vasakult) Ron Artest, David Arquette, J.R. Martinez, Rob Kardashian, Chaz Bono, (esimeses reas) Ricki Lake, Kristin Cavallari, Chynna Phillips, Nancy Grace, Hope Solo ja Elisabetta Canalis.
«Dancing with the Stars» 13. hooaja võistlejad (tagumises reas vasakult) Ron Artest, David Arquette, J.R. Martinez, Rob Kardashian, Chaz Bono, (esimeses reas) Ricki Lake, Kristin Cavallari, Chynna Phillips, Nancy Grace, Hope Solo ja Elisabetta Canalis. Foto: SCANPIX

Telekanal ABC avalikustas Ameerika ülipopulaarse sarja «Tantsud tähtedega» («Dancing with the Stars») 13. hooaja osalised.

Võistlejate seas on näitleja David Arquette, Cheri poeg Chaz Bono, jutusaatejuht Ricki Lake, George Clooney modellist ekskallim Elisabetta Canalis, teletäht Rob Kardashian ja endine «The Hillsi» kaunitar Kristin Cavallari.

Lisaks panevad end tantsupõrandal proovile NBA mängija Ron Artest, vutitäht Hope Solo, telesaatejuht Nancy Grace, laulja ja näitlejanna Chynna Philips, moeguru Carson Kressley ning Iraagi sõja veteran ja teletäht J.R. Martinez.

Saates oleks pidanud osalema ka 70-aastane näitleja Ryan O'Neal, kuid mees ei ole veel taastunud hiljutisest põlveoperatsioonist.

«Tantsud tähtedega» uus hooaeg algab telekanalis ABC 19. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles