Ilmatüdruk Marit: ootan aega, mil võin olla täiesti sõltumatu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauljatar Marit, kes on tuntud ka Kanal 2 « Reporteri» ilmatüdrukuna, andis välja uue singli «Naised Marsilt, mehed Veenuselt» ja oli seoses sellega nõus lahkelt vastama ka Elu24 lugejate küsimuste.

Tere Marit, miks sind laulma tõmbas ja + veel Reporterisse?

Hea küsimus! Ma olin alles väike laps, kui juba laulmisega algust tegin. Nii et mul ei ole õrna aimugi, mis mind täpselt laulma tõmbas. Ainus asi, mida ma võin öelda, et see oli üks tohutu jõud, mis mind tõmbas.

Reporter oli võimalus, mida käest lasta ei tasu, sest esinemiskogemus tuleb alati kasuks ja pealegi võib teletöö avada veel uusi ja huvitavaid uksi.

 

Kuidas sa sattusid Reporterisse?

Eelmisel suvel toimus ilmatüdrukute valimise konkurss ja ma läksin proovima. Alguses asendasin teisi kuid sel aastal kutsuti mind tagasi, seekord täiskohaga.

 

Miks kõik ilmatüdrukud laulma peavad?

Vot mitte ei tea, ilmselt see amet ajab laulma. Mina laulsin juba enne ilmatüdrukuks saamist.  Esimene album ilmus 2009. aasta detsembris.
 

Sul on suurepärane hääl ja sa näed alati kaunis välja. Millised on sinu tulevikuplaanid ja ootused iseendalt?

Kõigepealt tänan komplimentide eest! Minu tulevikuplaanid on hetkel sellised, et üritan tegeleda ainult nende asjadega, mida ma teen südamega.

Viimasel ajal olen pigem üritanud mitte plaane teha ja liiga palju mõelda, sest lõppude lõpuks läheb kõik ikkagi nii nagu minema peab.

Aga mida ma ootan endalt? Ootan aega, mil võin olla täiesti sõltumatu.
 

Kas keha näitamine teleris on sinu meelest lihtsaim viis Eestis kuulsust omandada?

Üldistades küll jah, aga minu puhul käib see lihtsalt ilmatüdruku tööga kaasas. Samamoodi võiks ma sinult küsida, et kas autot on kõige lihtsam juhtida siis, kui sul on rool ka?
 

Tere Marit! Kuidas Sa ennast vormis hoiad? Ja mis on Sinu põhilised ilurituaalid iga päev?

Tere-tere! Püüan end vormis hoida tervisliku toitumisega ja hiljuti soetasin koju ka oma lemmiktrenažööri, millega kolm kuni neli korda nädalas ikka üritan tunniajaseid trenne teha, kui aega on.

Erilisi ilurituaale mul ei olegi - peaasi, et meigi õhtul korralikult maha võtad ja alati peale pesemist nahka niisutad.
 

Millisena sa näed oma elu ette kümne aasta pärast?

Kümme aastat ette mõelda on minu jaoks liiga palju. Tasa sõuad, kaugele jõuad. Ma ei tea ju mis kahe aasta pärastki juhtuma hakkab!
 

Kas sa oleksid nõus tulema minuga jalutama?
Kui sa võtad oma pruudi kaasa ja mina võtan oma peika kaasa, siis võime minna.
 

Millised mehed sulle meeldivad? Milline on kena mees ja milline on hea iseloom?

Tough one! Mulle meeldivad mehed, kes on pikemat sorti kindlasti, kes oma keha eest jõusaalis hoolt kannavad. Kindlasti bürnetid, pruunid silmad, ilus jume. See oli nüüd siis välimuselt kena mees minu jaoks.

Iseloomuomadustest hindan tasemel huumorimeelt, viisakust, emotsionaalsust. Valetamist ma vihkan. Rohkem ei tulegi hetkel meelde,
kindlasti jäi palju asju nimetamata ka.
 

Tere Marit, ka minu nimi on Marit. Ma pole küll ego, aga enda arvates laulan hästi. Küsimused sulle: Kui vana oled? Kas sinu arvates laulavad kõik Maritid Eestis hästi?

Tere! Ma olen mõned kuud veel 19. Usun, et paljud Maritid kindlasti laulavad hästi.
 

Kas sul uusi tantsutürukuid/tantsutüdrukut oleks esinemisteks vaja?

Saada oma tantsukogemuste ülevaade aadressile info@technoir.ee ja vaatame, mis teha saab.
 

Millist muusikat ise kuulad ja kes on su suurimad eeskujud muusikamaailmas?

Ma kuulan enamasti soulful house'i, house'i, d'n'b-d, vokaal dubstep'i, vocal trance'i ja kui vahel tuju tuleb, siis ka lihtsalt pop'i ja r'n'b-d.

Suurimate eeskujudena võin välja tuua endiselt vokaali poolest Christina Aguilera ja omanäolisusega on silma paistnud ka Ellie Goulding.
 

Kas see on ka küsimus? Ja kas minu küsimus sulle esitatakse ka talle?

Tehniliselt võttes on ka see küsimus. Ja näe, esitati mulle ka!
 

Kas sulle meeldivad kilpkonnad?

Ahahahahaa, see on kõige vahvam küsimus, mis täna esitatud on! Mul ei ole nende vastu midagi,  aga endale ma kilpkonna ei võtaks, sest neil ei ole pehmet karvkatet ja nad on nii uimased. Ma eelistan energilist pehmet kiisut.
 

Miks osad naised vajavad nii palju tähelepanu? Meedialt? Meestelt? Miks tähelepanu nimel unustatakse olla ise ja moondutakse Barbie-suguseks? Miks on vaja näidata oma kehavõlusid läbi meedia? Ma lihtsalt ei mõista neid noori naisi. Kas Sa oskaksid mind valgustada?

Vanem põlvkond pole läbi ajaloo tihti mõistnud nooremat põlvkonda. Tagasihoidlikumad inimesed ei ole mõistnud edevamaid, jne... Vastupidi ka muidugi.

Mina olen lihtsalt õnnelik inimene, kes saab teha asju, mis mulle meeldivad - nendeks on laulmine ja teletöö.
 

Kallis Ilmatüdruk, kas sa oskad öelda, mis ilma homme Eestis on oodata ?

Vaata täna õhtul Reporterit kindlasti ja siis ma räägin Sulle seal täpsemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles