Siberisse saabusid väikesed rohelised mehikesed?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siberit külastasid väikesed rohelised mehikesed?
Siberit külastasid väikesed rohelised mehikesed? Foto: SCANPIX

Venemaal Siberis Irkutski piirkonnas nähti selle aasta märtsis kummaliselt helendavat lendavat objekti ning ebatavalise roheka välimusega tegelasi lumele jälgi jätmas.

Kummalisused jäädvustati videole, edastab paranoidnews.org.

Näha on umbes 120-sentimeetrist olendit, kes on lennumasinale üsna lähedal. Natuke kaugemal on veel neli sarnast olendit.

«Tegemist on kahe videoga, mille tegijateks on kaks erinevat ja teineteisest sõltumatut inimest. See on USA Roswelli juhtumi sarnane tulnukatejuhtum,» sõnas UFO ekspert Mike Cohen.

Kaks päeva pärast seda, kui need videod tehti, teatati Irkutski lähedasest Bajandaist kummalise helendava objekti allakukkumisest. Samuti olevat kuulda olnud tugevat plahvatust.

Kohalikud elanikud olid helistanud nii politseisse kui päästeteenistusse.

«Sõjavägi teatas üsna varsti, et nad ei teinud piirkonnas sõjalisi harjutusi ning selle tõttu ei saa neid UFO juhtumiga seostada,» lisas Cohen.

UFO-uurija sõnul suutsid Vene võimud UFO õnnetust hästi varjata.

Enne 1. märtsil aset leidnud sündmusi teatasid Siberis Jakutskis asuva lennujuhtimiskeskuse töötajad, et nende radarile ilmus tundmatu lendav objekt, mis liikus 9000 kilomeetrit tunnis ning oli 19 000 meetri kõrgusel.

Kui nad püüdsid selle aluse meeskonnaga kontakteeruda, kuulsid nad vaid kummalist kassi näugumise sarnast häälitsust.

«Mind huvitab, kas see UFO tõesti kukkus alla või oli see lihtsalt valju müraga maandumine ning hiljem lennati minema?» küsis Cohen.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles