«Pealtnägija»: Steinfeldt näeb feministide invasiooni

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Steinfeldt..
Joel Steinfeldt.. Foto: Marina Puškar.

Muusik Joel Steinfeldt peab alaealiste probleemse minevikuga noorukite aitamist oma missiooniks ning peab ühiskonna suhtumist neisse jõhkraks ning alandavaks ja põhjendab seda feministide invasiooniga.

Nõukogude ajal, kui Steinfeldtile ENSV kultuuriministeeriumi poolt avalike esinemiste keeld pandi, peeti teda ühes oma «Tiigrikutsu» lauluga vaat et rahvuskangelaseks, läinud nädalal määrati aga alailma pedofiiliakahtluste fookuses mehele karistus nooruki peksmise eest, vahendab rahvusringhäälingu telesaade «Pealtnägija».

Steinfeldt lahkub haruharva oma Lasnamäe korterist, sest tema nägemine ärritab inimesi. Samuti ei taha teda enam kaitsta ükski jurist.

«See «pedeadvokaadi» tiitli kartus on nii suur, et ilmselt ei aitaks siin ka miljonid. See on nagu pidalitõbi,» kommenteerib igasugust süüd eitav Steinfeldt.

Samas teeb 58-aastane mees oma käitumisega ise kõik selleks, et kahtlus püsiks, võttes enda juurde elama järjepanu probleemse minevikuga poisse. Steinfeldti sõnul on selliste noorukite aitamine tema missioon.

«Poisslaste kohtlemine siin riigis on väga jõhker ja üldse meestesse suhtumine alandav. Ma näen selles feministide invasiooni, mil ehitatakse varjupaiku hulkuvatele naistele ja kodututele koertele, lastele lastekodusid, kus peremudeliks on üksikema, aga meestele vanglaid. Ma küsin, mis ühiskond see on ja mis eesmärgil seda kõike tehakse?» arutleb Steinfeldt.

Jaanuaris rabas lehelugejaid järjekordne 15-aastase poisi väide, et tuntud muusik kuritarvitas teda kolme nädala vältel seksuaalselt ja füüsiliselt. Kahtlus seksuaalkuriteos langes küll ära, aga Steinfeldtile määrati nooruki löömise eest trahv, mille mees kohe vaidlustas. Steinfeldti väitel püüdis poiss valesüüdistusega temalt raha välja pressida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles