Patrick Swayze vihastas ajakirjanike peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Swayze
Patrick Swayze Foto: Reuters / Scanpix

Vähkkasvajaga võitlust pidav näitleja Patrick Swayze kritiseeris hiljutises sõnavõtus «hoolimatuid rämpsreportereid», kes väidavad, et ta on suremas.

Swayze teatas pankreasevähi diagnoosist 2008. aasta alguses, kuid on siiamaani jätkanud tööd USA põnevussarja The Beast võtteplatsil, väites, et tema võitlus haigusega on seni edukas, vahendab WENN.

«Ainuke okas mu hinges on see, et paljud kõmulehed on järjekindlalt minu ja minu lähedaste kohta valeinfot avaldanud. Viimati teatasid nad, et ma olen kohe-kohe suremas ja jätan hüvasti oma pisarais perekonnaga,» ütles Patrick Swayze.

«Pankreasevähk on agressiivne haigus ja ma teadsin alates sellest hetkest, mil mulle diagnoos pandi, et see saab olema mu elu suurim võitlus. See on kestev lahing ja hetkel olen ma võiduseisus. Ma olen üks vähestest õnnelikest, kelle puhul ravi edukas on.»

«Mind ajab endast välja, et selline ükskõikne ja hoolimatu käitumine ajakirjanike poolt, eks üritavad minu positiivset võitlust negatiivses valguses näidata. Minu ja minu lähedaste jaoks on see puhas emotsionaalne julmus. Hetkel, mil lootus on nii väärtuslik, muudab selline asi mind väga vihaseks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles