Elu24 lugejatelt ootab küsimusi Briti popdiiva Sonique

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SONIQUE LOUNGE DEJA VUs - 10. septembril, oli lounge Deja Vu külalistest pungil, sest kontserdi andis Briti muusikadiiva ja dj - Sonique.
SONIQUE LOUNGE DEJA VUs - 10. septembril, oli lounge Deja Vu külalistest pungil, sest kontserdi andis Briti muusikadiiva ja dj - Sonique. Foto: Maksim Toome

Septembri alguses külastab Eestit taas Briti popdiiva Sonique. Elu24 loosib oma lugejate vahel välja viis vabapääset kahele ööklubisse Teater, kus rahvusvaheliselt tuntud inglise lauljatar ja DJ Sonique ka üles astub.

Kuu muusikaline maiuspala Sonique jõuab kohale 10. septembril.

Aastaid klubimuusikaareenil figureerinud Sonique alustas lauljana. Tantsumuusikahitid "I Put a Spell on You" ja "It Feels So Good“on püsivad raudkindalt iga klubihundi mälus. Tänavu ilmus Sonique'il uus album“Sweet Vibrations“. Sonique'i kaubamärgiks on laulmise ja DJ-ameti ühendamine – nii improviseeribki ta plaadimängijate taga, mikrofon käes.

Tallinnas on ta esinenud varemgi, kuid eelmisel korral vaid kitsale ringile. „Meil on superhea meel, et suur Eesti fänn Sonique leidis aega Tallinnasse põigata. Oodata suurt lavashow'd ja vihjeks võib öelda, et Sonique ei jää ainukeseks staariks sel õhtul,“ paotab peo telgitaguseid ööklubi Teater programmijuht Jana Pulk.
 

Popdiiva Sonique on nõus vastama Elu24 lugejate küsimustele

Lisa oma küsimus meie kommentaariumisse selle nädala jooksul. Küsimuste saatjate vahel loosime välja viis vabapääset koos kaaslasega 10. septembril toimuvale popdiiva esinemisele ööklubis Teater.

Selleks saada palun kindlasti lisaks küsimusele ka oma nimi ja kontaktid meie toimetuse meilile toimetus@elu24.ee märksõnaks Sonique.

Elu24 loosib oma lugejate vahel välja viis vabapääset kahele!

10. septembri DJ Sonique'i peo piletid hinnaga 13 eurot on eelmüügis saadaval Piletilevis. Ukselt ostes maksab pilet 18 eurot.
 

 

Ööklubi Teater on avatud igal reedel ja laupäeval 23:00-05:00.
Laudade reserveerimine telefonil 56 88 4444 või e-posti aadressil info@klubiteater.ee
Vaata lisa ööklubi Teater Facebooki lehelt või kodukalt www.klubiteater.ee

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles