Juhus tõi Maire Milderi brändide arenduse juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire ja Meelis Milder
Maire ja Meelis Milder Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Rõivabrändide Mosaic, Ivo Nikkolo, Baltman ja  Monton jaearendust juhtiv Maire Milder jõudis selle tööga tegelemise juurde juhuslikult.

Nimelt jäi Maire Milder üheksa aastat tagasi õhtusöögilauas kuulama oma abikaasa Meelis Milderi ja mehe ühe kolleegi vestlust, kirjutab ajakiri Dilemma.

«Kuulasin ja kuulasin seda, ning aeg-ajalt ma ei suuda vait olla, kui ma peaksid vait olema. Ütlesin, et sellel asjal on selge lahendus,» meenutas Maire Milder.

Mehed olevat mõlemad talle otsa vaatama jäänud ja küsinud, et mis lahendusest ta räägib.

Toona Briti kaubamaja Next juhtinud Maire vastanud, et ta küll täpselt ei tea, aga et sellel asjal on lahendus.

Kui abikaasa Meelis Milder nädalavahetusel ära sõitis, istus Maire laua taha, pani oma mõtted paberile ja pärast andis abikaasale.

«Esmaspäeval tehtigi ettepanek tööle asuda,» meenutas naine ja lisas, et see paber on tal alles tänaseni.

Maire Milderi sõnul  ei asunud ta tööle kui Meelis Milderi abikaasa.

«Ma ei tulnud tööle kui Meelise abikaasa, vaid inimene, kellel on idee ja soov midagi ära teha. See oli suur julgus – hakata juhtima Baltika jaemüügikontseptsiooni!» sõnas naine.

Väike, kuid oluline lisafaktor selle julgustüki juures oli ka see, et Maire ootas samal ajal last.

Kõik sujus aga kenasti, kolmekuusele Maria Johannale võeti hoidja, ja Maire oli varsti tööpostil tagasi.

Täna arvab Maire, et Meelis usaldas teda, kuna teadis, et naine talub alustamisega kaasnevat  suurt pinget ja suudab tiimi innustada.

Mõtiskledes selle üle, kas oleks võinud lapsega kauem kodus olla, arvas Maire, et nende jaoks oli tegemist mõistliku lahendusega – lapsel oli armastav ja professionaalne hoidja, ema ise pühendus koju jõudes ja lapsega koos olles täielikult.

Maire ei usu, et tal oleks jäänud lapsele andmata midagi väga olulist.

Enne Baltikasse tööle minekut oli Mairel ette näidata  karjäär kooliõpetajana, lipsuvabrikandi ja kaubamaja direktorina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles