Staarliteraat Hillar Kohv: Indrek Tarandist võiks uus president saada vahelduse mõttes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori valla mees Hillar Kohv unistab telereporteri tööst.
Tori valla mees Hillar Kohv unistab telereporteri tööst. Foto: Erakogu

Täna on siis see tähtis päev, mil Eesti Vabariigile valitakse uus president ning sel puhul tahavad sõna võtta ka nii staarpoliitikud kui ka staarliteraadid. Legendaarne luulemees Hillar Kohv Viinahaualt sooviks presidendiks vahelduse mõttes Indrek Tarandit.

«Eesti riigile oleks siiski väikest vaheldust ja uuendust vaja,» arvab staarkirjasaatja.

«Peaminister jäi samaks ning tekkis küsimus, milleks valimised üldse korraldati ja totra reklaami peale suuri summasid raha raisati,» arutleb Kohv.

«Kui täna peaks mingi ime juhtuma ja Indrek Tarand uueks presidendiks valitama, siis oleks vähemalt natukenegi Eestis «perestroikat» ning saaks näha, kuidas 24. veebruaril kätleb Indrek Tarand külalisi ning kes seal siis vastuvõtul on ning kas Õhtuleht jäetakse taas prügikasti väljaandeks, nagu siiani ning samuti saaks näha sedagi, millega tegeleb Indrek Tarandi proua, sest Evelin Ilvese ettevõtmisi me juba teame.


«Hoian pöialt Indrek Tarandile, aga kardan, et sellest pole kahjuks tolku. Aga elame- näeme, nagu öeldakse,» on Viinahaua peremees optimistlik.

Ja üks asi veel:

Nimelt olen juba mitu korda saatnud presidendi kantseleisse e- kirja Lapsemure portaali teemal, et see portaal tuleks kas sulgeda või seda karistada näiteks töötajate välja vahetamisega, sest seal oli üleval ju küsitlus, et lapsed avaldagu arvamust selles osas, et kuidas oleks kõige parem moodus ennast ära tappa.

Kas tõesti sellist portaali saab veel usaldada ning lasta karistamatult tegutseda, kus kutsutakse lapsi mõtlema enesetapule, aga mitte aidata leida nende muredele lahendusi?

Kahjuks Vabariigi president pole mulle tänini antud teema suhtes oma seisukohta avaldanud ning ka ETVs ei kajastatud minu kirja laupäeva õhtul, mil olid seal presidendikandidaadid väitlemas.

Ma ei saa usaldada sellist presidenti, kes mulle tähtsates küsimustes vastust ei anna. Teen järelduse, et Ilvesel on lastest ükskõik, sest ta ei suvatse sel teemal vastust anda.

Kummale kandidaadile hoiad pöialt Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles