Lowryl valmis uus seksikas muusikavideo

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lowry
Lowry Foto: plaan b
Novembri alguses ilmus Lauri «Lowry» Pihlapil uus singel «From Me To You». Tänu paljudele headele sõpradele ja toetajatele sai loole tehtud ka muusikavideo ning alates tänasest on võimalik seda kõikidel nautida.

Videos löövad lisaks Lowryle ka kaasa tema andekas ja energiline taustabänd ning võluvad taustalauljannad Marilin Kongo ja Laura Põldma.

«Video tegemine on väsitav, kuid ülilõbus ettevõtmine. Olen siiralt õnnelik, et lõpuks on ka minul sooloartistina oma esimene muusikavideo purgis,» on Lowry saavutuse üle uhke.

Video rezisööriks on kogenud tegija Marek Miil ning järeltöötlusele aitasid kaasa mehed Box Productionsist.

Video sai üles võetud Eesti parimas foto- ja filmistuudios XL-Stuudios. Ülisuured tänud neile kõikidele nii Lowry kui ka tema managemendi Plaan B poolt tehtud töö eest.

Nagu loo nimigi ütleb tuleb seda lugu nautida südamega. «From Me To You on väga südamlik ja hinge puudutav lugu ning video kannab seda emotsiooni edasi,» mainisid esialgsel läbivaatusel viibinud Lowry ning tema bändi lähedased.

Uus video on kõigile vaatamiseks: youtube`s

Intervjuud Lowryga ning veel palju muud näed SIIT.

Video making off pilte võid vaadata SIIT.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles