Mõnusas Margaritas diskotavad päkapikud

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranis Tex-mex Mõnus Margarita on varem lastega mänginud Limpa.
Restoranis Tex-mex Mõnus Margarita on varem lastega mänginud Limpa. Foto: Eveli Kunder

Sellel pühapäeval toimub Pärnu restoranis tex-mex Mõnus Margarita järjekordne “Suur kogu pere päev”, kus sedapuhku korraldavad päkapikud lastele vägeva disko.

Mõnusa Margarita müügijuht Eveli Kunder märkis, et kolmandat korda toimuv pereüritus on siiani läinud täismajale.

“Kahel esimesel korral, kui meil käisid külas Jeti ja Limpa, ei tahtnud lapsed restorani ära mahtuda ja põnevat tegevust jätkus samuti kõigile,” meenutas Kunder.

Sellel pühapäeval väisavad restorani jõulumeeleolus päkapikud, kes mängivad lastega, jagavad piparkooke ja takkaotsa korraldavad lõbusa disko.

Peale päkapikkude pakuvad taas silmailu Laine Mägi tantsukooli väikesed särtsakad tantsijad.

 

Sel ajal kui lastel on tegevust, võivad vanemad proovida tex-mex’i jõulumenüüd. Pakkumisest leiab näiteks suitsujuustu ja kõrvitsaga kreemise talvesupi hinnaga 39 krooni. Samuti tasub proovida krõbedat jõulukala, kus maisi-chips’idega paneeritud kohafilee ja kartulikroketid on cheddar’i-paprikakastmes - hind 90 krooni -, ning traditsioonilist särisevat seapraadi, kus liha kõrval on ahjukartul ja hapukapsas. Seapraad maksab 75 krooni.

Jõuludessertidest pakub tex-mex šokolaadi-kookosepudingut banaani ja jäätisega 39 krooni eest.

 

Kunder märkis, et kolmekäigulise jõulumenüü proovimine annab kundele 25protsendise allahindluse kõigilt jookidelt.

 

“Suur kogu pere päev” algab pühapäeval, 7. detsembril restoranis tex-mex Mõnus Margarita kell 13 ja kestab umbes kolm tundi. Sissepääs on kõigile tasuta.

Järgmine “Suur kogu pere päev” toimub restoranis 18. jaanuaril ja siis ootab Tex-Mex Mõnus Margarita lasteüritusele printsi ja printsessi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles