Narkoprobleemid viivad Winehouse´i abikaasa vanglasse tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: WENN

Amy Winehouse´i abikaasa Blake Fielder-Civil peab väidetavalt vanglaseinte vahele naasma, kuna põrus kohtu määratud narkotestis.

Fielder-Civil vabastati novembrikuus enne tähtaega vanglast pärast pea aastat trellide taga viibimist ning vabastamiskokkuleppe üks osa nõudis, et mees läheks otsejoones võõrutusravile ja üritaks kuu aja jooksul oma narkosõltuvusest võitu saada, vahendab WENN.

Kuid 26-aastase elupõletaja kehast avastati kohustusliku narkotesti tulemusena taas keelatud aineid ning seetõttu peab ta kuu lõpul taas vanglasse minema, et kanda lõpuni kogu talle määratud karistus – see võib tähendada, et ta viibib vangikongis kuni 2010. aasta alguseni.

«Kui ta oleks jäänud eelmisel kuul vanglasse, selle asemel, et valida võõrutusravi võimalus, oleks ta pidanud detsembrikuu lõpul vabanema. Ta rikkus kõik ära,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

Pärast ränga uudise kuulmist lahkus Fielder-Civil teadaolevalt võõrutuskliinikust, et külastada oma haiglas viibivat abikaasat ning paluda teda mitte abielu osas alla andma.

«Blake pani jooksu. Ta ilmus haiglasse ja seal läks täielik põrgu lahti – kõik olid täiesti šokeeritud. Ta palus, et Amy talle andestaks. Kuna ta läheb nagunii vanglasse tagasi, tundis ta, et tal pole enam eriti midagi kaotada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles