Lapimaa teemapargis rünnati jõuluvana ja päkapikke

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana
Jõuluvana Foto: SCANPIX

Suurbritannias Hampshire`is asuvas Lapimaa teemapargis ründas külastaja jõuluvana.

Jõuluvanale tungis kallale isa, kes oli koos lastega tunde piletisabas seisnud ja oodanud parki sissepääsemist, kirjutab The Telegraph.

Külastaja rünnaku alla sattunud jõuluvanale tulid appi kaks päkapikku, kuid ka nemad ei pääsenud löökidest.

Lapland New Forest teemapark asub Dorsetis ja sissepääs sinna maksab 25 naela (465 krooni).

Teemaparki reklaamiti, et seal saab kogeda tõelist jõulutunnet, mida aitavad luua talve muinasjutumaa, kust ei puudu põhjapõdrad, jõuluvanamaja ja maagiline valgustunnel.

Teemaparki külastanute ja selles pettunute sõnul veeti neid alt, sest muinasjutumaa asemel leiti eest reklaamplakatitega plankaed, viletsas seisukorras uisuväli ja mudane paik mitte põhjapõtrade, vaid laikadega.

Pargi kohta tehti üle 1300 kaebuse ja rahvas ristis ta Winter Wonderlandist (Talve muinasjutumaa) ümber Winter Blunderlandiks (Talve mullimaa).

«Teemapargi jõuluvanale tungis kallale üks tunde piletisabas seisnud vihane isa. Ta viis lapsed parki, et need saaksid jõuluvanale oma kingisoovid edasi anda,» sõnas selles pargis töötanud Adrian Wood.

Woodi kinnitusel katkes isa kannatus siis, kui talle öeldi, et lastele mõeldud kingituste saamiseks peab ta veel ühes järjekorras seisma.

«Ta suundus jõuluvana poole ja lõi teda mitu korda rusikaga. Turvatöötajatel tuli sekkuda,» meenutas endine töötaja.

Lapland New Foresti esindaja Henry Mears kinnitas, et nende töötajatele tungiti kallale.

Mearsi sõnul said lisaks jõuluvanale ja päkapikkudele kakluses kannatada ka nende kolm turvatöötajat, kes püüdsid intsidenti lõpetada.

Teemapargi esindaja sõnul oli see ainus vägivallajuhtum ning enamik nende parki külastanutest jäid sellega rahule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles