Video: Kathy Griffin vandus armastust imelisele lesbitukaga Justin Bieberile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathy Griffin
Kathy Griffin Foto: SCANPIX

Koomik Kathy Griffin avaldas Jim Carrey eeskujul video, milles ta räägib kuulsusest, keda jumaldab.

Carrey avaldas video vahendusel armastust näitleja Emma Stone'ile ja 50-aastane Griffin valis oma ihaldusobjektiks 17-aastase popstaari Justin Bieberi.

«Mind inspireeris suur koomik Jim Carrey, mistõttu otsustasin armastust vanduda... see sõnum on sulle, Justin Bieber,» seletas koomik.

«Justin Bieber, tahan, et teaksid - sa oled igas mõttes kaunis, isegi selle lesbitukaga (millega ei soovi ma solvata lesbikogukonda)... Sa oled tark ja lahke. Kui saaksin, abielluksin sinuga. Tegelikult mitte, abielu on väga segane asi, varade jagamine ja kõik... Meil oleks lihtsalt püsisuhe. Meil oleks lapsed... Noh, me lapsendaksime, sest ma kahtlen, kas mul on ühtegi munarakku alles. Me läheks matkama... Tegelikult ei läheks, sest ma kardan, et sipelgad ronivad mu intiimkohtadesse ja munevad sinna. Me võtaks hotelli. Ja seks saab olema veider. Probleem on ainult meie vanusevahes. Ma olen sinust palju vanem. Mul on kortsud isegi tagumiku peal ja hallid karvad habemes... Juustes, ma mõtlen. Mul kulub pissimiseks kaua aega. Kuid mul on ikka päevad ja ma tean, et see meeldib sulle, sest see on nooruslik. Sa oled eriline ja loodan, et teostad end artistina.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles